Massa Fosca (Poesia 1978 - 2004) eBook

Elmonolitodigital.es Massa Fosca (Poesia 1978 - 2004) Image
DESCRIPCIÓN

Massa fosca (Poesia 1978-2004) és l'original aventura estètica moral d'un dels principals investigadors en poesia. Per a Vicenç Altaió, sa­ber de mètrica si no saps de món és tan greu com saber de món i no saber de mètrica. Entre l'escriptura, l'art, la ciència i el pensament, l'Obra Completa d'aquest traficant d'idees s'estructura en tres parts. En un primer estadi, els llibres publicats dins el circuit normal, entre els anys setanta i vuitanta, escriptures textualistes que marquen l'i­nici de la postmodernitat. Més endavant, als anys vuitanta, en plena eclosió del món de l'art dins la literatura, Altaió es converteix en un radical renovador d'aquesta dialèctica amb la publicació de textos fora del circuit convencional: llibres d'artistes, plaquettes, catàlegs, fulls volants, revistes-objecte... Finalment, el tercer és el període deconstructiu, els poemes-pedra i els textos amb mirada cega i veu afònica. Després de vint-i-cinc anys, la investigació de Vicenç Altaió representa una de les aventures més insòlites de la poesia europea on, com assevera a Massa fosca -reestructuració severa de textos esparsos i inèdits per al lector- no hi ha bellesa sense cultura.

Descubre el libro de Massa Fosca (Poesia 1978 - 2004) con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Massa Fosca (Poesia 1978 - 2004) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Massa Fosca (Poesia 1978 - 2004) y otros libros de Vicenç Altaio.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vicenç Altaio
NOMBRE DEL ARCHIVO Massa Fosca (Poesia 1978 - 2004).pdf
ISBN 9788427351158
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,99 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Poesia (1958-1978) - Infopédia

Poesia ideata ed interpretata da Fabio Massa. Si dice che si apprezza l'amore quando non c'è più... non sempre! Capita, a pochi fortunati, di apprezzare l'am...

Poesia é Massa - Home | Facebook

Libros, eBooks o Novelas del escritor VICENÇ ALTAIO con su Biografía y Bibliografía. Comprar nuevos y últimos libros, novedades, obras y sagas del autor.
LIBROS RELACIONADOS
Matematicas (1º Eso)
Susy En El Mar
Camposagrado, Su Misterio Y Su Mensaje
Loto Negro
Centros De Interés, Manualidades
Querido Evan Hansen
La Serpiente Sutil - Peter Tremayne
Revista Temas Para El Debate Nº 191 (Octubre 2010)
Verde Como...
L'enfant Et Les Sortilèges
Los Mejores Vinos
Todas Somos Princesas Y Otras Crónicas De La Vida Cotidiana