Paraula D Autora eBook

Elmonolitodigital.es Paraula D Autora Image
DESCRIPCIÓN

Paraula d’autora és un llibre que recull 366 frases pronunciades algun moment per dones destacades, 366 suggeriments que fan visible la tasca de les dones al llarg de la història.Paraula d’autora no és una obra exclusivament per a la dona: és un llibre pensat, dissenyat i editat per a ments lliures i el que cadascuna de les 366 citacions pretén és inspirar-te, fer-te pensar una miqueta, que sentis, t’enfadis o t’emocionis... Per aquest motiu el format, el disseny i l’aspecte són tan especials i presenten el llibre com un regal, una peça per consultar i gaudir.

Descubre el libro de Paraula D Autora con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Paraula D Autora en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Paraula D Autora y otros libros de Gemma Cernuda I Canelles.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Gemma Cernuda I Canelles
NOMBRE DEL ARCHIVO Paraula D Autora.pdf
ISBN 9788493218287
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,45 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Autora - significado de autora diccionario

autor / coautor Autor de esta rima canta-autor o canta autor Citar autor con apellido que empieza por "de" Cuantificar tal ayuda en la renuncia del autor... cuyo autor (análisis sintáctico) dar reconocimiento de autor Destacar comentario autor en libro El autor muestra al /el concepto como algo inherente Le tengo mucho cariño a este autor.

Autor - significado de autor diccionario

JESUS TUSON Jesús Tusón (València, 1939) és professor de lingüística de la Universitat de Barcelona des de fa més de 30 anys. Ha publicat títols de gran èxit com El luxe del llenguatge, Mal de llengües, El llenguatge i el plaer, El llenguatge, L'escriptura, Històries naturals de la paraula, ¿Com és que ens entenem?, Una imatge no val més que mil paraules i Patrimoni natural.
LIBROS RELACIONADOS
A Proposito De La Manipulacion Vertebral
La Casación Civil
El Libro De Los Guisos De Oro
La Autentica Odessa: La Fuga Nazi A La Argentina De Peron
Las Trece Madejas De Lana
Compendio De Derecho Civil: Familia (Vol. Iv) (5ª Ed.)
Los Mundos Sociales De La Migracion Rumana Al Extranjero
Batman: Condenado &Amp;#x02013; Libro Tres
La Doctrina Cristiana
Enfermedades Medicas Y Esquizofrenia