L Institut De La Vergonya: Un Cas D Assetjament Escolar eBook

Elmonolitodigital.es L Institut De La Vergonya: Un Cas D Assetjament Escolar Image
DESCRIPCIÓN

Un llibre d'interès per pares i educadorsEl cas de l'Èric Bertran i el seu «Exèrcit del Fènix» va sotraguejar la societat catalana a finals de l'any 2004. Els mitjans de comunicació se'n van fer ressò, els polítics van intervenir al Congrés a favor seu i finalment es va desestimar l'absurda acusació de terrorisme a un noi de catorze anys que havia enviat uns correus electrònics demanant l'etiquetatge en català. Després d'anar a l'Audiència Nacional de Madrid, les aigües es van calmar i el cas es va tancar per a tothom, menys per a l'Èric i la seva família. Quedava el més difícil: el retorn a la vida normal, a l'institut, al dia a dia de l'estudiant de secundària. Però no va ser gens fàcil. A l'IES on feia segon d'ESO, l'Èric va haver d'enfrontar-se a les cares llargues, als insults, a alguna amenaça i a la sensació que tothom se n'apartava i li feia el buit. També bona part del professorat, el seu tutor i la directora del centre, cosa que facilitava més la tasca dels alumnes que el titllaven de «terrorista», fins al punt que va haver de canviar de centre escolar. Ara, en aquest llibre, Èric Bertran explica la seva terrible experiència d'assetjament escolar. 

Cuida los árboles y descarga el libro de L Institut De La Vergonya: Un Cas D Assetjament Escolar en formato electrónico. En elmonolitodigital.es encontrará el libro de L Institut De La Vergonya: Un Cas D Assetjament Escolar en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Institut De La Vergonya: Un Cas D Assetjament Escolar en tu teléfono, tableta o navegador!

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Eric Bertran
NOMBRE DEL ARCHIVO L Institut De La Vergonya: Un Cas D Assetjament Escolar.pdf
ISBN 9788484379911
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,62 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar-Assetjament

Un cas d'assetjament escolar de Èric Bertrán i Martínez, Proa (9788484379911) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis... del libro Comprar el libro L'institut de la vergonya.:

L'institut de la vergonya.: Un cas d'assetjament escolar ...

Descubre Bertran, Èric (1990-), en el portal de datos abiertos y enlazados de la Biblioteca Nacional de España
LIBROS RELACIONADOS
La Estadistica Y La Probabilidad En El Bachillerato
Novelas.
Administrativos (Grupo C) De La Administracion De La Xunta De Gal Icia (Ed. 2004)
Poesía 1970-1982
Quieres Saber Mas (Pack Nº 1)
Diccionario Maisonante
Antología Poética (1950-1988)
Pajaros Y Mariposas
Tom Gates 14: Galletas, Rock Y Muchos Dibus Geniales
Primos Hermanos
Muestra De Artes Visuales
Introduccio A La Fisica Experimental: Laboratori De Termodinamica (3ª Ed.)
El Oriente De Asturias. Nº Extraordinario Enero 1956