El Mon De Sofia eBook

Elmonolitodigital.es El Mon De Sofia Image
DESCRIPCIÓN

Alberto Knox és un misteriós i extraordinari professor de filosofia que explica a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, la vida i l'obra dels grans pensadors de la història. Des dels presocràtics fins a Sartre, passant per Plató, Aristòtil, Jesús, sant Agustí, Galileu, Descartes, Hume, la Il·lustració, Kant, el Romanticisme, Hegel, Marx, Darwin o Freud, tots participaran del viatge que emprendràSofia pel món de les idees. PeròEl món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és tambéuna novel·la excepcional i originalíssima, amb un desenllaçimprevisible, que s'ha convertit en un clàssic per a tots els públics.

Descubre el libro de El Mon De Sofia con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de El Mon De Sofia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Mon De Sofia y otros libros de Jostein Gaarder.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Jostein Gaarder
NOMBRE DEL ARCHIVO El Mon De Sofia.pdf
ISBN 9788416334902
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,10 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF El mundo de Sofía - datelobueno.com

Plató diu que el món de les idees és el patró del món sensible, que és el món en el qual estem nosaltres i que és un món d'ombres de la relitat que ens ve d'un món més real que el nostre i que el que hem de fer es intentar arribar cada vegada a un món més real al nostre i no quedar-nos de braços plegat contemplant el món de les ...

EL MON DE SOFIA : Agapea Libros Urgentes

El autor de El món de Sofia, con isbn 978-84-16-33490-2, es Jostein Gaarder, los traductores de este libro, con isbn 978-84-16-33490-2, son Tone Hoverstad y Ernest Folch I Folch, esta publicación tiene seiscientas treinta y seis páginas.
LIBROS RELACIONADOS
Contratacion Bancaria. Tomo 1: Consumidores Y Usuarios (3ª Ed)
Prefaci Llibre D Himnes De Cada Dia Bilingue
Leer Bien, Al Alcance De Todos: El Metodo Doman Adaptado A La Esc Uela
Grandezas Del Amor De Dios
La Caida Del Hombre
Guía Gourmet Del Cigarro
L'ambició D'aleix
El Mal Amor.
Historia De La Biblia (Incluye Cd)
Lleo: Nassons Sorollosos
El Niño De Carácter Difícil
Laotsé Y El Taoismo
Poesías Selectas 1954-1974 Volumen Ii
La Tradición Neoplatónica En La Poesía Romántica Inglesa 1757-185 0
Eterna Juventud