L Aniversari Secret eBook

Elmonolitodigital.es L Aniversari Secret Image
DESCRIPCIÓN

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.

El libro L Aniversari Secret en formato PDF. El libro L Aniversari Secret en formato MOBI. El libro L Aniversari Secret en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Kate Morton. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Kate Morton
NOMBRE DEL ARCHIVO L Aniversari Secret.pdf
ISBN 9788483654965
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,40 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

L'aniversari secret | 9788483655016 | Morton, Kate ...

L'ANIVERSARI SECRET, MORTON, KATE, $30.240. 1959En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnica la vora del rierol de la seva granja, a Suffol...

L'ANIVERSARI SECRET : Agapea Libros Urgentes

L ANIVERSARI SECRET de KATE MORTON. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS
Aunque Diga Fresas
La Metafisica: Preguntas Sin Respuesta Y Problemas Sin Solucion
Capacidad De Uso Y Erosion De Suelos
Soc Un Artista
Fiestas Patronales 1980. Altura
Diarios
Cocinar En El Camping
El Planeta Errante
El Diablo Mundo. El Pelayo. Poesías
Langostino. La Sombra Asombrosa