L Aniversari Secret eBook

Elmonolitodigital.es L Aniversari Secret Image
DESCRIPCIÓN

1959En un dia calorós d’estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s’amaga a la caseta de l’arbre de la seva infantesa. Des d’allà, la Laurel fantasieja sobre un noi anomenat Billy, una fugida a Londres i un futur esplèndid que ella espera amb ànsia. Però res és tan senzill, abans que aquella tarda idíl·lica s’acabi, la Laurel serà testimoni d’un crim aterridor que ho canviarà tot.2011Convertida ja en una actriu cèlebre, la Laurel viu envoltada de les ombres del seu passat. Els records i el misteri del que va veure aquell dia, l’assetgen de tal manera que torna a la casa familiar per començar a desxifrar cada racó de la seva memòria a la recerca de la veritable història.Una història de tres desconeguts amb uns orígens molt diferents (Dorothy, Vivien i Jimmy) que coincideixen en el Londres dels anys de la Segona Guerra Mundial, i les vides dels quals quedaran unides de forma funesta i inexorable.Alternant els anys trenta, els cinquanta i el present, L’aniversari secret és un relat fascinant de misteris i silencis, falsedats i enganys, d’un assassinat i d’un amor indestructible.

Cuida los árboles y descarga el libro de L Aniversari Secret en formato electrónico. En elmonolitodigital.es encontrará el libro de L Aniversari Secret en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Aniversari Secret en tu teléfono, tableta o navegador!

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Kate Morton
NOMBRE DEL ARCHIVO L Aniversari Secret.pdf
ISBN 9788483654965
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,52 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

L'ANIVERSARI SECRET - Librería Universitaria

Empieza a leer L'aniversari secret (SUMA) de Kate Morton en Megustaleer 1959 En un dia calorós d'estiu, mentre la resta de la família fa un pícnic a la vora del rierol de la seva granja, a Suffolk, una adolescent s'amaga a la caseta de l'arbre de la seva infantesa. Des d'allà, la ...

L'Aniversari Secret. 1. Morton, Kate. 9788418132179 ...

L'ANIVERSARI SECRET, MORTON, KATE, 21,00€. ... LA HIJA DEL RELOJERO * MORTON, KATE Regresa una de las grandes autoras contemporáneas.
LIBROS RELACIONADOS
El Espejo Negro
Palabras Más Que Comunes
Cos Superior I Cos De Gestió Generalitat De Catalunya Temari 3 Parte General
Architecture 2004 (Calendario) (30x30)
Bbva. Cientocincuenta Años, Cientocincuenta Bancos. 1857-2007.
Guyton Y Hall. Tratado De Fisiología Médica 13ª Ed.
Matemáticas 5. Cuaderno 3. Galicia Educación Primaria
Turbo C ++
Av Proyectos Nº 50
Tocón En Las Termópilas
Fantasías.
Brangind De Alta Tecnología