Una Ma De Sants eBook

Elmonolitodigital.es Una Ma De Sants Image
DESCRIPCIÓN

Com és que sant Antoni dEgipte -una terra més aviat calorosa- és un sant portador del fred? Sant Pere era un simple pescador o un revoltat contra els romans? Per què la història de sant Jordi i el drac es repeteix, amb altres protagonistes, en tantes cultures diferents? I, sobretot, quin paper té la favera de sant Medir?Un passeig pel costat més popular, pintoresc, mitològic i discutible de sis sants ben coneguts a casa nostra. Del Patufet als gegants, de les Rondaies mallorquines a les processons de Corpus, passant per devocions locals i universals, Una mà de sants posa en relació un devessall dhistòries i documents per obtenir un llibre amè i ple de bon humor. Després de llegir-lo, la imatge daquests sis sants no ens semblarà mai més la mateixa.Bienve Moya (Vilanova i la Geltrú, 1944). Iniciador i exgerent de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya i membre del Consell del Projecte Alcover; promotor de Trapezi-Fira Internacional del Circ i, amb el Taller de Músics, del projecte Socatalà. Ha escrit guionsper a la ràdio, entre els quals el del programa Imaginari, rondalles i llegendes catalanes de Catalunya Ràdio, pel qual obtingué el Premi Camera del Consell Audiovisual Mundial. Ha publicat La Festa a Catalunya (1995); Llegendes Urbanes i narracions suburbials (1999); Llegendes del Penedès i les valls del Garraf (2005); Flordesaüc, Camins dal-Andalus (2006); Balab Balansiyya (2009), i Pont Blau, entre daltres. El 2005 fou cofundador del col·lectiu Els altres andalusos. Lany 2009 rebé el Premi Nacional de Cultura en la categoria de Cultura popular.

Descubre el libro de Una Ma De Sants con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Una Ma De Sants en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Ma De Sants y otros libros de Bienve Moya.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Bienve Moya
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Ma De Sants.pdf
ISBN 9788482649382
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,24 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Una mà de contes - Super3 - CCMA

Sant Jordi (Diòspolis, Palestina, v. 270 - Nicomèdia, Bitínia, 303) va ser un militar romà d'origen grec convertit al cristianisme i mort com a màrtir per no voler abjurar de la seva fe. És venerat en la majoria de confessions cristianes i en l'Islam, de manera que ha esdevingut un dels sants més populars, especialment durant l'edat mitjana.No obstant això, la seva historicitat és ...

Nuevo semáforo en la N-II a la altura de Sant Pol de Mar

Estación Barcelona-Sants La estación de Barcelona Sants es la principal estación de tren de Barcelona. Se encuentra situada en el distrito de Sants, al noroeste del centro de la ciudad .
LIBROS RELACIONADOS
Lote De Anatomia 4 (Incluye Nomenclatura Anatomica Ilustrada, Neu Roanatomia Humana, Atlas De Anatomia Humana, Anatomia Humana (Vol. 1, 2 Y 3)
Bibliografía Española E Internacional De Estudios Bibliometricos
Mi Madre Era Una Mujer Hermosa
Sesame Street Playground (Cd-audio)
Lovecraft, Lovecraft
Novelas Escogidas Ii
Al Filo De La Identidad. Migración Indígena En América Latina
El Capital Ficticio
Mecanoscrit Del Segon Origen
Las Mejores Recetas Clasicas De La Cocina Internacional: Para Sor Prender A Invitados (Cocina Facil)
Nuestra Mejor Y Ultima Esperanza
La Putxera Encartada Y El Ferrocarril De La Robla
Historias De Medio Siglo
El Pajaro De Nieve Y Otras Lecturas Para Niños