Proces: Dossier Critic 1 eBook

Elmonolitodigital.es Proces: Dossier Critic 1 Image
DESCRIPCIÓN

El Dossier Cític número 1 anomenat PROCÉS és una revista monogràfica editada per Pol·len edicions i Crític, el nou mitjà de periodisme d’investigació que impulsen els periodistes Roger Palà, Sergi Picazo i Joan Vila.És l’expressió en paper d’aquesta nova cooperativa de periodistes, que ha aconseguit el suport de més de 1.000 micromecenes en una campanya de crowdfunding que ha superat els 43.000 euros de recaptació.Crític és un nou mitjà en què els lectors financen mitjançant petites aportacions un model de periodisme crític i d’investigació, apostant per la profunditat i per fugir de l’actualitat més rampant.Anualment es publicarà el Dossier Crític, on es parlarà, oferint altres veus i perspectives (sempre crítiques) del tema més en boga de l’any. Al número 1 d’aquesta nova col·lecció no es podia dedicar a cap altre cosa que no fos el Procés (sobiranista, català,…).En aquest número trobareu una entrevista a Iñigo Errejón i a Mònica Oltra; articles de Montse Santolino, Cristian Segura i Bertran Cazorla entre d’altres; articles d’opinió de Pere Rusiñol, Antonio Baños o Gemma Galdón, també entre d’altres; i inclús un reportatge gràfic sobre l’Origen de l’independentisme, amb text de Carles Viñas i Roger Palà i il·lustrat per François Pagès.

Descubre el libro de Proces: Dossier Critic 1 con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Proces: Dossier Critic 1 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Proces: Dossier Critic 1 y otros libros de Vv.aa..

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO Proces: Dossier Critic 1.pdf
ISBN 9788486469733
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,10 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Crític (mitjà de comunicació) - Viquipèdia, l'enciclopèdia ...

dossier crÍtic (crÍtic, 2014) Creación de la ficha (2018): Félix López · Datos e imágenes obtenidos del sitio web del editor. Esta ficha documenta la existencia de una publicación, lo cual no implica que la Asociación Cultural Tebeosfera posea ejemplares o los tenga a la venta.

PDF Guideline on Manufacture of the Finished Dosage Form

Crític és un mitjà de comunicació especialitzat en periodisme d'investigació i anàlisi crítica de la realitat social i política de Catalunya.Nascut el setembre de 2014, és impulsat pels periodistes Roger Palà, Sergi Picazo i Joan Vila. L'edita una cooperativa de periodistes i compta amb una cinquantena de socis col·laboradors. Anualment, publica una revista monogràfica, el primer ...
LIBROS RELACIONADOS
Los Hijos De La Tierra. Los Refugios De Piedra.
Experiencias Con La Terapia Floral De Bach
Historia De La Locura En La Epoca Clasica (T.ii)
Dinosaures
Quadern Nombres I Operacions 6 Multiplicacio Per Una Xifra
Baños ÁRabes
Historias De La Artamila
Forasteros Del Tiempo 7 :La Aventura De Los Balbuena Enla Gran Piramide
En Los Mares Del Sur Os Realizados En Las Goletas Casco (1888) Y Equator (1889)
Una Atraccion Irresistible