Bojos Per La Musica Dels 80! eBook

Elmonolitodigital.es Bojos Per La Musica Dels 80! Image
DESCRIPCIÓN

Els 80, uns anys inoblidables que ens van marcar musicalment!Fa tres dècades que la música dels 80 sona i no s’atura. Ara mateix la pots sentir a un centre comercial, a la ràdio, a la TV, a una discoteca... Quin secret amaga que es manté més viva que mai? Els 80 concentren un munt de tendències a un ritme trepidant: post-punk, tecno-pop, rap, hevy metal, new wave, italo-disco, new romantics, ska... I l'esclat de la movida! De Bruce Springsteen a Rick Astley, de Madonna a Guns N' Roses, d'Alaska a Siniestro Total. De "La Dolce Vita" a "Thriller". Una bogeria! Els germansAlfred Picó Sentelles(periodista, escriptor i professor de Comunicació) iDavid Picó Sentelles(escriptor, músic i DJ) van viure intensament el pop-rock dels 80, com a professionals a diferents mitjans i com a apassionats de la música. Plegats, han escrit un llibre documentat, amb bon humor i sense nostàlgia (bé, potser una goteta) sobre l’extraordinària música, única i diversa, d’una dècada molt sonada.

El libro Bojos Per La Musica Dels 80! en formato PDF. El libro Bojos Per La Musica Dels 80! en formato MOBI. El libro Bojos Per La Musica Dels 80! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alfred Pico Sentelles. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Alfred Pico Sentelles
NOMBRE DEL ARCHIVO Bojos Per La Musica Dels 80!.pdf
ISBN 9788466422291
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,53 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

BOJOS PER LA MÚSICA DELS 80! - Sandra Bruna

Más detalles sobre "Bojos per la música dels 80". La música puede definir parte del estado de ánimo de una persona i incluso modificarlo. Nadie es acusado de no ser participe del ámbito musical. Los años 80 fueron determinantes para el mundo de la música y consecuentemente para la vida de los ciudadanos.

Bojos per la cuina - elperiodico

Bojos_per_la_musica_dels_80.pdf. Descarregar 6,36 M. Sobre els autors de Bojos per la música dels 80! Sobre els autors de Bojos per la música dels 80! Alfred Picó Sentelles. És llicenciat en Ciències de la Informació i s'ha especialitzat en periodisme cultural.
LIBROS RELACIONADOS
El Agua Del Avellano Audio Cassette 1984
Los Quesos De Cantabria En La Cocina
The Simpson: Hit And Run
El Color
Hipnotismo
Crianza De Ovinos
Las Redes De La Corrupción
El Taller De En Victor
El Gran Viatgee De Bibi
Aviones: Manualidades De Papiroflexia
Teoria De La Comunicacion: Analisis Y Aplicacion