Obres Completes Ii: Antoni M. Alcover eBook

Elmonolitodigital.es Obres Completes Ii: Antoni M. Alcover Image
DESCRIPCIÓN

La figura intel·lectual d'Antoni M. Alcover és una de les més complexes, i apassionants de la història moderna de la cultura catalana: a més de la seva ingent tasca com a filòleg (fruit de la qual en fou el magne Diccionari Català-­Valencià-Balear), activista cultural (amb l'organització del I Congrés Inter­nacional de la Llengua Catalana), folklorista i escriptor en prosa d'excel·lent estil (com es pot comprovar als seus esplèndids aplecs de les Rondaies mallorqui­nes, signats amb el pseudònim de Jordi des Recó), cal tenir present que mossèn Alcover fou també un home d'església, profundament implicat i compromès amb els debats espirituals, intel·lectuals i polítics del seu temps. Home de con­viccions fermes i profundament conservadores, emmarcà el seu pensament i la seva acció com a eclesiàstic dins el corrent de l'integrisme catòlic, i en fou vale­dor i divulgador incansable. Aquest segon volum de la seva Obra Completa dóna compte d'aquest últim aspecte de la seva personalitat. S'hi recull, en doble versió castellana i catalana, l'Estudi sobre el Dr. Feliu Sardà i Salvany i el seu apostolat a Mallorca, en què Alcover ofereix el relat de la seva amistat i cooperació amb l'autor d'El liberalismo es pecado. I segueixen dos textos més: Desatinos de un protestante, una diatriba satírica contra la doctrina evangèlica, i el breu estudi apologètic Algo sobre la extinción de la Compañía de Jesús, tots ells de lectura necessària per a una plena comprensió del polièdric perfil d'Antoni M. Alcover.

El libro Obres Completes Ii: Antoni M. Alcover en formato PDF. El libro Obres Completes Ii: Antoni M. Alcover en formato MOBI. El libro Obres Completes Ii: Antoni M. Alcover en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni M. Alcover. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Antoni M. Alcover
NOMBRE DEL ARCHIVO Obres Completes Ii: Antoni M. Alcover.pdf
ISBN 9788427319028
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,15 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Maria Pilar Perea | DCVB2.0+ Alcover - Moll

Antoni Llull Martí, Bruixat per la llengua: paraules de mossèn Antoni M. Alcover per l'enaltiment de la llengua i l'Obra del Diccionari, Mallorca, 'Sa Nostra' Caixa de Balears, 2001. Joan March Noguera, Mossèn Alcover i el món de la ciència: la creació del llenguatge científic català modern , Palma, Muntaner, 2001.

ANTONI M. ALCOVER | Casa del Libro

Obres Completes I. A cura de Maria Pilar Perea. Mallorca: Editorial Moll, 2003. ... Alcover, 1925. Tom II. Tercera edició. Ciutat de Mallorca: Estampa de Mn. Alcover, 1925. Tom IX. Ab dibuixos d'en Josep Moll i Casasnoves. Ciutat de ... Institució Pública Antoni M. Alcover de Manacor . Antoni Maria Alcover. Fragments. L'amor de les tres ...
LIBROS RELACIONADOS
Vent I Les Estrelles, El
Religión 3. Por Qué Soy Cristiano
Tu Hijo De 6 A 7 Años
Tarot Del Amor
Obras Completas Ii
Cero Un Cazafamoso
Trotamundos: Cuaderno Conocimiento Del Medio (Canarias) (4º Educa Cion Primaria)
Les Aventures Del Cavaller Kosmas
Els Remences: La Senyoria De L Almoina De Girona Als Segles Xiv I Xv
Cuerpo De Ayudantes Técnicos De La Junta De Andalucía. Temario Común Volumen 2
Figuras Equivalentes Y Equicompuestas (Ofertas Altosa)
Mama Llevame Contigo Por Favor
Al Amparo Del Recuerdo
La Princesa Olivia I La Capa De Vellut (El Club De Les Princeses)
Estrategias Y Marketing De Museos
Un Mundo De Amistad