Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) eBook

Elmonolitodigital.es Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) Image
DESCRIPCIÓN

Marta dibuixa pontsés una novel·la que retrata el gruo generacional de l’autor. La Marta, un jove d’Alacant, una vegada acabats els seus estudis universitaris, decideix anar-se’n com a lectora a una universitat de Nàpols. Un nou repte per a una protagonista que intenta fugir del seu pasat, dels conflictes de la infantesa i de l’adolescència. Una època marcada, sens dubte, per l’afecte sincer de la seua àvia, una dona que havia lluitat durant una època difícil de la història d’aquest país. La novel·la de Carles Cortés comença quan la Marta torna definitivament a Alacant, després de dotze anys d’estada a la ciutat dek mezzogiorno italià. Amb el record de la mort de l’ àvia, construirà els ponts simbòlics de la seua memòria per tal d’entendre els motius que l’han abocada a una nova fugida, en aquest cas definitiva. Marta dibuixa ponts és un cant a la unió entre els pobles de la Mediterrània, un anàlisi atractiva de les semblances i les diferències culturals entre dues ciutats portuàries com Nàpols o Alacant. Un relat construït a través de les paraules sinceres d’una jove retratada amb gran destresa per l’autor qui ja ens havia sorprés amb el retrat emocionant que va presentar en Veu de dona, la seua anterior obra. Marta dibuixa ponts ens ofereix una altra veu, distinta, més pròxima que l’autor en paraules del pròleg de M.Antònia Oliver “ens vol mostrar i ens fa experimentar amb una plenitud de gran novel·la”

Descubre el libro de Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) y otros libros de Carles Cortes.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Carles Cortes
NOMBRE DEL ARCHIVO Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003).pdf
ISBN 9788496154827
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,91 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Carles Cortés exalta la cultura mediterránea en su segunda ...

Els Premis Literaris Ciutat de Sagunt són uns guardons ubicats en el camp de la literatura en valencià, concretament a la novel·la, la poesia i el teatre.Són convocats pel Gabinet de Promoció del València de l'Ajuntament de Sagunt, al Camp de Morvedre.Els premis es fan públics cap al mes d'abril i les obres guanyadores són editades cap a la tardor.

Carles Cortes Presenta Su Novela Marta Dibuixa Ponts

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook La joia y del autor Carles cortes. También podrás acceder al enlace para comprar el libro La joia y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.
LIBROS RELACIONADOS
La Habanera En Torrevieja
Fisioterapeuta Del Servicio Andaluz De Salud. Temario Específico Volumen 3
Psicología Política
Prestaciones Españolas Por Dependencia Y El Derecho De La Union
El Prejuicio En Los Jovenes De La Identidad Individual Al Naciona Lismo
Las Maravllas De Mi Vida
Altar Mayor
El Deber De Colaboracion De Las Entidades De Creditoante Los Re Querimientos De Informacion De La Administracion Tributaria
Las Tortugas Ninja 2
Paisajes Evocadores Para Colorear
Macroestructuras Del Universo
Revista Juridica De Navarra Nº 38 (Julio-diciembre 2004)
Mexico 2011 (5ª Ed.) (Lonely Planet)