Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) eBook

Elmonolitodigital.es Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) Image
DESCRIPCIÓN

Marta dibuixa pontsés una novel·la que retrata el gruo generacional de l’autor. La Marta, un jove d’Alacant, una vegada acabats els seus estudis universitaris, decideix anar-se’n com a lectora a una universitat de Nàpols. Un nou repte per a una protagonista que intenta fugir del seu pasat, dels conflictes de la infantesa i de l’adolescència. Una època marcada, sens dubte, per l’afecte sincer de la seua àvia, una dona que havia lluitat durant una època difícil de la història d’aquest país. La novel·la de Carles Cortés comença quan la Marta torna definitivament a Alacant, després de dotze anys d’estada a la ciutat dek mezzogiorno italià. Amb el record de la mort de l’ àvia, construirà els ponts simbòlics de la seua memòria per tal d’entendre els motius que l’han abocada a una nova fugida, en aquest cas definitiva. Marta dibuixa ponts és un cant a la unió entre els pobles de la Mediterrània, un anàlisi atractiva de les semblances i les diferències culturals entre dues ciutats portuàries com Nàpols o Alacant. Un relat construït a través de les paraules sinceres d’una jove retratada amb gran destresa per l’autor qui ja ens havia sorprés amb el retrat emocionant que va presentar en Veu de dona, la seua anterior obra. Marta dibuixa ponts ens ofereix una altra veu, distinta, més pròxima que l’autor en paraules del pròleg de M.Antònia Oliver “ens vol mostrar i ens fa experimentar amb una plenitud de gran novel·la”

Cuida los árboles y descarga el libro de Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) en formato electrónico. En elmonolitodigital.es encontrará el libro de Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003) en tu teléfono, tableta o navegador!

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Carles Cortes
NOMBRE DEL ARCHIVO Marta Dibuixa Ponts (Premi De Narrativa Ciutat De Sagunt 2003).pdf
ISBN 9788496154827
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,29 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Carles Cortés presenta su novela 'La vida dins dels ulls ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Vull ser pintor... antoni miro y del autor Carles cortes. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Vull ser pintor... antoni miro y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Carles Cortés presenta su novela 'La vida dins dels ulls ...

Con su primera novela, Veu de dona, ganó el premio 25 d'abril de la Vila de Benissa (2000). Tres años más tarde publicó Marta dibuixa ponts, con la cual obtuvo el premio Ciutat de Sagunt 2003. Ha realizado también la biografía Vull ser pintor...Antoni Miró.
LIBROS RELACIONADOS
Poesies
Esquitx. Nº60 (A). Un Cas Com Un Cabas. Suplement D´en Patufet
En Plora Miques I Els Animals
Manual De Didactica De La Lengua Y La Literatura
Vamos De Viaje: Juego Para Familias A Las Que Gusta Viajar Todos Juntos
Hijo Natural Y Otros Poemas De Mi Tierra
Valencia
Delta De Cinco Brazos
Sudoku La Guia Definitiva - Robin Wilson
Pompeya. Un Sueño Bajo El Volcán
La Casa De Austria: Una Dinastia Enferma
Contratos Sobre Bienes Con Ocasión Del Matrimonio: Dote Y Pacto S Ucesorio En Bizkaia 1788-1857
Pablo. El Apostol De Los Paganos
Diálogos Iii
Las Vacaciones De Tan Tan Mamut (1º Primaria)