Materials Per A L Enginyeria eBook

Elmonolitodigital.es Materials Per A L Enginyeria Image
DESCRIPCIÓN

Aquest llibre realitza una descripció de les característiques i aplicacions més rellevants dels distints tipus de materials que s'empren en el camp de l'enginyeria. El llibre està estructurat en tres grans blocs. Un primer bloc dedicat a l'estudi dels metalls i els seus aliatges. En aquest bloc es du a terme una descripció de la tecnologia de materials associada als aliatges ferris (acers i foses) i als no fèrris (aliatges d'alumni, coure, magnesi, titani, etc). En aquest bloc també es contempla un aspecte de gran importància en el camp dels metalls, la protecció enfront de la corrosió. El segon bloc se centra en l'estudi de les característiques i aplicacions dels materials polimèrics, i contempla aspectes com els processos de transformació i els assajos més importants per a obtenir informació sobre l'esmentat comportament. El tercer i últim bloc fa una revisió de les tendències més rellevants en el desenvolupament de nous materials. Amb tot això, l'alumne té una visió global de les característiques i aplicacions dels materials d'enginyeria.

Descubre el libro de Materials Per A L Enginyeria con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Materials Per A L Enginyeria en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Materials Per A L Enginyeria y otros libros de Juan Lopez Martinez.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Juan Lopez Martinez
NOMBRE DEL ARCHIVO Materials Per A L Enginyeria.pdf
ISBN 9788497056809
FECHA 2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,30 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Resum de Aplicatiu Autoavaluació Ciència de Materials i ...

Aquest llibre esta pensat per ser un material de suport b` asicament a les assignatures de C` alcul de primer` curs de les titulacions d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports i d'Enginyeria Geologica, encara que creiem` que aquest text serad'inter` es per a qualssevol estudiant de primer curs d'Escoles T` ecniques i Facultats de` Ciencies.

Iniciació a les matemàtiques per a l'enginyeria 05.614 ...

El grau en Enginyeria Biomèdica proporciona una formació àmplia i sòlida en àrees com la tecnologia, les ciències físico-químiques i la biomedicina, que capacita per exercir la professió en projectes en què s'apliquin principis tècnics d'enginyeria als camps de la medicina i la biologia, i també dirigir-los.
LIBROS RELACIONADOS
Picasso: La Passio Del Dibuix
Antologia Lengua 5º Primaria
La Madre E La Morte. (Presentation Copy).
La Biblia (Traduccion Interconfesional Catalan) (Tapa Dura, Acolc Hada, Cantos Dorados) (Bci 055)
Clar I Ras. Parlem Del Càncer
Todo Sobre El Futbol
Aventura En El Valle 1959
El Talismán
Manual De La Moderna Correspondencia Privada Español-inglés
Matematicas 6: Cuaderno 3 (6º Educacion Primaria, Tercer Ciclo) ( Deja Huella, Cuaderno Complementario) (Ed.2006)
Buenazo
El Arte En Las Manos: Jose Antonio Grande De Leon
Critica De La Razon Pura (13ª Ed)
1962 - La Rueda De Los Ocios - Camilo Jose Cela
Espolones: Los Estilos De Nietzsche
La Décima Sinfonía
Homes (Serveis)
¿La Iglesia? ¡Vaya Cuento!
La Naturaleza. Sus Fenómenos