Que Es L Home? eBook

Elmonolitodigital.es Que Es L Home? Image
DESCRIPCIÓN

Amb el present volum proposem al lector un doble itinerari: després d’una clarificació sobre el concepte bíblic de «cor», confiarem a la primera secció una reflexió sobre algunes experiències contrastants del sentiment -l’alfabilitat, la por, la joia de la festa i el misteri obscur del sofriment- que esdevenen també actituds i disposicions vitals. Dedicarem després la segona part a l’aprofundiment d’alguns dels rostres de l’amor «públic»; és a dir, aquell amor que es vessa des de l’àmbit privat i personal i estradueix en actituds de donació envers l’altre (de l’amistat a l’amor nupcial), fins a produir fruits que resten i quenodereixen relacions, lligams, estructures afectives i espais de sociabilitat. En aquest darrer sentit, es reservarà unaatenció privilegiada a la família i, en el si d’aquesta, a la figura de l’ancià, tan sovint oblidada.Gianfranco Ravasi nascut l’any 1942 a Merate (Lecco, Itàlia) i ordenat sacerdot en 1966, va ser durant molts anys prefecte dela Biblioteca-Pinacoteca Ambrosiana de Milà. Pel setembre del 2007, després d’haver estat nomenat per Benet XVI president del Pontifici Consell de la Cultura i de les Pontifícies Comissions per als Béns Culturals de l’Església i d’Arqueologia Sagrada, fou ordenat arquebisbe titular de Villamagna di Proconsolare. Professor, durant anys, d’exegesi de l’Antic Testament a la FacultatTeològica d’Itàlia Septentrional i d’hebreu al Seminari de l’arquebisbat de Milà, és membre de nombroses acadèmies i institucions culturals italianes i estrangeres, a més d’autor de diversos volums. El 20 de novembre del 2010 entrà a formar part del Col·legi Cardenalici.

Cuida los árboles y descarga el libro de Que Es L Home? en formato electrónico. En elmonolitodigital.es encontrará el libro de Que Es L Home? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Que Es L Home? en tu teléfono, tableta o navegador!

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Gianfranco Ravasi
NOMBRE DEL ARCHIVO Que Es L Home?.pdf
ISBN 9788498467598
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,20 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

CaixaBank - Particulares, Empresas | "la Caixa"

Así es Alexia Rivas, la mujer del vídeo del momento. La periodista, en menos de dos días, ha pasado de ser una reportera más del programa 'Socialité' a acaparar casi la totalidad de la prensa del corazón. A pesar de todo lo que ha ocurrido, sigue creyendo en Merlos »

¿Windows 10Home vs Windows 10Home Single Language ...

L'Home de Vitruvi és un famós dibuix acompanyat de notes anatòmiques de Leonardo da Vinci realitzat prop de l'any 1492 en un dels seus diaris. Representa una figura masculina despullada en dues posicions sobreimpreses de braços i cames i inscrita en un cercle i un quadrat.Es tracta d'un estudi de les proporcions del cos humà, realitzat a partir dels textos del tractat De Architectura de ...
LIBROS RELACIONADOS
Bombers
Escuchar Al Corazon: Poesia Desde El Corazon
Des-cuentos Y Otros Cuentos
Shangrila 25: La Supervivencia. Herramientas Mínimas
Aula Internacional 1libro Del Alumno+cd
Todo Sobre Los Caballos
Tratado De Física Vi: Energía Calorífica. Termometría - Capacidad Calorífica - Termoquímica - Conductibilidad Calorífica
Diccionario De Las Medicinas Naturales
El Desafio Del Cinefilo
Filosofía Y Ciudadanía 1º Bachillerato
Aspectos Teoricos Y Practicos Del Reaseguro
Historia De Los Españoles En La Segunda Guerra Mundial
El Hombre Ha Muerto
Proves Fisiques Per La Guardia Urbana De Barcelona
Hermano Animal...
Carpeta Bambú Lector 5 (5º Primaria) Catalan
El Credo