Coneixement Medi Natural 3º Educacion Primaria L´arca Informacion eBook

Elmonolitodigital.es Coneixement Medi Natural 3º Educacion Primaria L´arca Informacion Image
DESCRIPCIÓN

L'Arca 3 de Coneixement del medi natural s'estructura en tres grans blocs temàtics molt semblants (éssers vius, entorn i planeta Terra; animals, moviment i nutrició; plantes, algues i fongs) que organitzen les dotze unitats de programació del llibre. Té com a dues característiques principals diferenciadores un enfocament interdisciplinari que defuig la fragmentació inconnexa dels continguts, i una aposta per un eix transversal que està adquirint una rellevància inigualable: L'educació per a la salut (o, més ben dit, per a la promoció de la salut), un dels eixos transversals més treballats a les escoles catalanes, sobretot durant l'últim decenni, i que engloba gairebé la resta d'eixos.

Descubre el libro de Coneixement Medi Natural 3º Educacion Primaria L´arca Informacion con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Coneixement Medi Natural 3º Educacion Primaria L´arca Informacion en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Coneixement Medi Natural 3º Educacion Primaria L´arca Informacion y otros libros de Vv.aa..

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO Coneixement Medi Natural 3º Educacion Primaria L´arca Informacion.pdf
ISBN 9788441211391
FECHA 2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,88 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Medi ampliació i reforç - SlideShare

"Els millors metges del món són: el doctor dieta, el doctor repòs i el doctor alegria". Jonathan Swift. "Estómac, ventre i ronyó, depenen de l'alimentació".

Controls cinquè - SlideShare

Projecte d'activitats JClic que forma part d'una extensa col·lecció d'activitats JClic que cobreixen tot el currículum de l'àrea de coneixement del medi social i natural per als tres cicles d'educació primària. Les activitats de medi natural per a 6è de primària estan formades per 15 unitats: La cèl·lula, L'aparell locomotor, La nutrició I, La nutrició II, El sistema nerviós i els ...
LIBROS RELACIONADOS
Las Varonesas
Carrera Judicial Y Fiscal. Derecho Constitucional. Temario
Tratado De Fitness Y Culturismo
Arquitectura Escolar (Proyectos, 9)
Cuentos De Ise
Leyes Administrativas (17ª Ed.)
Bomberos Del Consorcio De Emergencias De Gran Canaria. Cuestionar Io
Riesgo Alergico En Anestesia Y Reanimacion
El Turisme Social
Temario Para Conservador De Museo (Vol. 2): Patrimonio Artistico, Cientifico-tecnico, Arqueologia, Patrimoniohistorico Militar, Etnografico Y Artes Decorativas (6ª Ed.)
Toronto (Bonechi)
¡Quiero Un Leon!