Per La Jrisança Que Sento Als Dits eBook

Elmonolitodigital.es Per La Jrisança Que Sento Als Dits Image
DESCRIPCIÓN

Des de la Revolució industrial i les bases polítiques i ideològiques damunt les quals es construeix el món contemporani (liberalisme, nacionalisme, moviments obrers) fins als processos de mundialització de la cultura i l'economia en què ens trobem immersos actualment, Història del món contemporani repassa els principals esdeveniments històrics que han donat forma al món on vivim, prestant una atenció especial a les causes profundes que els han motivat. Concebut com una eina de treball per als alumnes del nou Batxillerat, aquest manual també pot resultar útil a tots aquells que s'acostin per primera vegada a la bigarrada i complexa història del món contemporani. Cadascun dels dinou capítols de què consta el llibre inclou una selecció de documents, gràfics i textuals (mapes, esquemes, textos literaris, documents històrics...), que il·lustren amb claredat els principals punts de l'explotació teòrica.

El libro Per La Jrisança Que Sento Als Dits en formato PDF. El libro Per La Jrisança Que Sento Als Dits en formato MOBI. El libro Per La Jrisança Que Sento Als Dits en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Agatha Christie. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Agatha Christie
NOMBRE DEL ARCHIVO Per La Jrisança Que Sento Als Dits.pdf
ISBN 9788483008980
FECHA 2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,41 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Per la frisança que sento als dits

Descargar Gratis AudioLibro La Casa Torcida de Agatha Christie actualizado en Español, editorial S.L.U. ESPASA LIBROS, género o colección Novela negra, año 2017.

PDF Barcelona

¿Quieres información sobre los libros de Civis Pol Jordi Christie Agatha? Te damos información detallada de sus obras y te decimos donde comprarlas
LIBROS RELACIONADOS
El Rapto De Europa 9 : Critica De La Cultura
El Doctor Jivago. Novela
Vivo En Galicia. 5 Anos.
El Lenguaje De La Musica Al Descubierto
Santiago Rusiñol: Paissatges I Amistats
El Fotografo Y La Muerte
Implantologia Oral: Alternativas Para Una Protesis Exitosa
Antonio Maura. 1907-1909.
Textos Legales Nº 8 (2004): Ley De Haciendas Locales Texto Refund Ido
Famosos Sin Peana
Amsterdam (Gente Viajera 2011)
Los Nudos Gordianos
Los Trastornos Del Comportamiento En El Perro