L Elmer: Que Comenci La Cursa! eBook

Elmonolitodigital.es L Elmer: Que Comenci La Cursa! Image
DESCRIPCIÓN

A la cursa dels elefants, arribar el primer no és el més important. Això l'Elmer ho sap prou bé.L'Elmer, l'elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut mésde 8 milions d'exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre alsnens valors positius com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, especialment, la celebració de les diferències.«Preparats, llestos... que comenci la cursa!»Els joves elefants volen saber qui és el més ràpid i l'Elmer i el Wilburels organitzen una cursa. Però aquesta competició no va d'arribar el primer...L'Elmer és l'elefant més estimat pels nens. I és que a la selva no hiha cap altre com ell: les seves coloraines el fan diferentde tots elsaltres. Amb les seves divertides històries, ideals per llegir en família, aprendrem que tots nosaltres som tan especials com ell.

El libro L Elmer: Que Comenci La Cursa! en formato PDF. El libro L Elmer: Que Comenci La Cursa! en formato MOBI. El libro L Elmer: Que Comenci La Cursa! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Mckee. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) David Mckee
NOMBRE DEL ARCHIVO L Elmer: Que Comenci La Cursa!.pdf
ISBN 9788448847395
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,83 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Que comenci la cursa! (L'Elmer. Àlbum il·lustrat) : DAVID ...

QUE COMENCI LA CURSA! (L'ELMER. ÀLBUM IL.LUSTRAT) | 9788448847395 | A la cursa dels elefants, arribar el primer no és el més important. Això l'Elmer ho sap prou bé. L'Elmer, l'elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut més de 8 milions d'exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre als nens valors positius com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, especialment ...

Que comenci la cursa! (L'Elmer. Àlbum il·lustrat ...

L'Elmer i la serp Els elefants li volen fer una trapelleria a l'Elmer però no se'ls acut cap, així que decideixen demanr-li ajuda a la serp, que és molt ingeniosa. Que comenci la cursa! Els elefants més joves volen descobrir quin d'ells és el més ràpid, motiu pel qual l'Elmer i en Wilbur organitzen una carrera.
LIBROS RELACIONADOS
Libro Amigo Numero 177: La Muerte Del Gurriato
La Universidad. Una Historia Ilustrada
El Entorno Económico De Los Negocios Internacionales
Maquinaria De Obras Publicas Ii: Maquinas Y Equipos
Psicología De La Infancia
Obras Completas
Mali Blues
Paulina Bonaparte
Antigua: Capital Del Reino De Guatemala
El Pais De Lula: 9 Histories Per Entendre El Nou Brasil
Del Uruel Al Moncayo (I)
Nelson Tratado De Pediatria M.p.r. (4ª Ed.)
El Rei Dels Boscos
Lo Raro Es Vivir.