La Rosca Va En Coet eBook

Elmonolitodigital.es La Rosca Va En Coet Image
DESCRIPCIÓN

La colla més divertida i esbojarrada arriba a Barcelona... Una col·lecció de llibres que encantarà els petits i farà partir de riure els grans!En Sam i els Cacaus viuran tota mena d’embolics, però sempre se n’acaben sortint perquè... Els Cacaus no són babaus!La col·lecció els Cacaus d’en Sam compta amb una web propia i amb presència destacada a les xarxes socials.Els Cacaus celebren que ja som a l’estiu amb una revetlla al terrat. Encara que sigui una gossa, a la Rosca li encanten els petards, i en Borra se n’aprofita i li lliga un coet al collar. De sobte, la Rosca surt volant i els Cacaus han d’organitzar… l’operació rescat!En aquesta ocasió els cinc components del grup Mishima són els personatges coneguts que amaguen les pàgines del llibre i que ajuden els Cacaus a sortir dels embolics o embolicar-los encara més.

El libro La Rosca Va En Coet en formato PDF. El libro La Rosca Va En Coet en formato MOBI. El libro La Rosca Va En Coet en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Esperança Sierra I Serra. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Esperança Sierra I Serra
NOMBRE DEL ARCHIVO La Rosca Va En Coet.pdf
ISBN 9788499793030
FECHA 2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,82 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Rosca va en coet - SocPetit.cat

La Rosca va en coet (Els Cacaus d'en Sam): Amazon.es: Sierra i Serra, Esperança, Teixidor Planella, Xavier, Montero Portillo, María Alejandra, Leandro Penny, Jorge: Libros

La Rosca Va En Coet. Esperança Sierra I Serra / Xavier ...

LA ROSCA VA EN COET, ESPERANçA SIERRA I SERRA / XAVIER TEIXIDOR PLANELLA, 5,99€. Els Cacaus celebren que ja som a l?estiu amb una revetlla al terrat. Encara que...
LIBROS RELACIONADOS
Mas Grande Que El Amor
El Aceite De Oliva En La Cocina Granadina
Su Gran Amor
La Mirada Confident, Itineraris Pictorics
Hombres Y Caballos De México
El Arte Del Vivir En El Nuevo Milenio
La Maleta Dels Petits
El Rostro De La Comunidad: La Identidad Del Campesino En La Casti Lla Del Antiguo Regimen (Premio De Investigacion 2000 Consejo Economico Y Social De La Comunidad De Madrid)
Educacion Plastica Y Visual (2º Eso)
En Medio De Todo
Hijos De Un Dios Menor Calvin Y Hobbes
Un Retazo De La Historia Santanderina
Michel Roux: Nuevas Tecnicas Creativas
Revista De Teoria Del Arte Nº 7 (2002)
Cómo Vive Una Comadreja
Els Millors Jocs Per Les Teves Vacances