L Home Manuscrit (Premi Mallorca De Narrativa 2006) eBook

Elmonolitodigital.es L Home Manuscrit (Premi Mallorca De Narrativa 2006) Image
DESCRIPCIÓN

Premi Mallorca de narrativa L'home manuscrit és algú insatisfet del seu passat que, des d'un present lúcid, el refà. I que, també des d'aquest present, crea el seu futur. Construït com un laberint de miralls, aquest és un llibre intens i imaginatiu sobre l'obsessió per l'escriptura i la capacitat que té per transformar la vida i les persones, per canviar el rumb del destí en favor de la voluntat humana.

Cuida los árboles y descarga el libro de L Home Manuscrit (Premi Mallorca De Narrativa 2006) en formato electrónico. En elmonolitodigital.es encontrará el libro de L Home Manuscrit (Premi Mallorca De Narrativa 2006) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Home Manuscrit (Premi Mallorca De Narrativa 2006) en tu teléfono, tableta o navegador!

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Manuel Baixauli
NOMBRE DEL ARCHIVO L Home Manuscrit (Premi Mallorca De Narrativa 2006).pdf
ISBN 9788427321762
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,33 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

9788484379751 - L'home manuscrit (A Tot Vent-tela) de ...

Quan, amb L'home manuscrit, Manuel Baixauli va irrompre amb força inusitada en el panorama literari català, els únics que no es van sorprendre foren els qui, anys enrere, havien llegit Espiral, un conjunt de relats brevíssims que Baixauli ha reescrit fins a convertir-lo en una obra nova, la primera i l'última de l'autor.

MANUEL BAIXAULI MATEU | Casa del Libro

Autor. Manuel Baixauli (Sueca, 1963) és pintor i escriptor. És autor de la novel·la L'home manuscrit, que va acumular els guardons següents: Premi Mallorca de Narrativa, 2006; Premi Salambó de Narrativa en Català, 2008; Premi Nacional de la Crítica Catalana, 2008; Premi Biennal de la Crítica de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, 2007-2008; Premi de la Crítica dels ...
LIBROS RELACIONADOS
Aproximació A Les Farmàcies De Lleida En La Primera Meitat Del Se Gle Xx
Siente Musica 5 Pack Actividades Educacion Primaria Cast.
Tristana
El Despertar Del Mago
Manual De Derecho Urbanistico Cantabria 1ª
Obras. Leviathan. Mont-cinere. El Peregrino En La Tierra. Las Llaves De La Muerte. Cristina. Leviathan
Historia De La Insigne Ciudad De Segovia Y Compendio De Las Historias De Castilla (Ii)
Los Derechos En Serio
Siyno Sino (3 Tomos)
Mar
Ideas Genilaes Para Modelar Globos (Incluye Inflador Y Globos)