Nacionalisme I Modernitat eBook

Elmonolitodigital.es Nacionalisme I Modernitat Image
DESCRIPCIÓN

Reivindicar que el nacionalisme és el sistema cultural dominant generador d’ordre a la nostra societat “moderna” (i consegüentment l’equivalent funcional de les grans religions transcendents) és, potser, la idea fonamental de “Nacionalisme i modernitat”. Com que el nacionalisme representa el marc cultural de la modernitat, el mitjà cognitiu que dóna forma a la manera com percebem la realitat, està necessàriament relacionat amb la nostra construcció dels seus aspectes socials, polítics i culturals en el sentit més estricte. Aquest punt de vista òbviament contradiu la majoria de la bibliografia que hi ha sobre nacionalisme en les ciències socials, en què, d’acord amb el paradigma predominant, aquesta força enorme és vista com a epifenomen al qual manca un veritable impuls propi i que es deu bé a factors econòmics, bé a alguna causa de naturalesa vagament psicològica o fins i tot biològica (els anomenats factors “primordials”). En tots dos casos, les causes al•legades i les bases del nacionalisme es consideren independents de la voluntat humana i, en conseqüència, “objectives”, “materials” o “naturals”, la qual cosa les fa més importants i més reals que el seu producte reconegudament simbòlic. L’assaig de la professora Liah Greenfeld, molt suggeridor, indaga aquesta problemàtica tot relacionant el nacionalisme amb qüestions tan fonamentals de la nostra societat com ara la democràcia, la competitivitat econòmica, la religió moderna i el valor de la nació.

El libro Nacionalisme I Modernitat en formato PDF. El libro Nacionalisme I Modernitat en formato MOBI. El libro Nacionalisme I Modernitat en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Liah Greenfeld. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Liah Greenfeld
NOMBRE DEL ARCHIVO Nacionalisme I Modernitat.pdf
ISBN 9788486574796
FECHA 1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,98 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Nacionalisme - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El autor de Nacionalisme i democràcia / Nationalism and democracy, con isbn 978-84-697-7467-0, es Liah Greenfeld, el traductor de su idioma original de este libro es Zoraida De Torres Burgos, el traductor de su idioma original de este libro es Marina Palà Selva, esta publicación tiene noventa y seis páginas.

NACIONALISME I MODERNITAT | LIAH GREENFELD | Comprar libro ...

Get this from a library! Nacionalisme i modernitat en l'arquitectura catalana contemporània. [Helio Piñón]
LIBROS RELACIONADOS
Enfermedades Autoinmunes Sistemicas Y Reumatologicas
Poesia I Prosa
De La Felicitat Gastada
El ÚLtimo Hippy
Manual Practico De Los Pajaros Exoticos
El Canto Del Quetzal: Reflexiones Sobre La Literatura Latinoameri Cana
Peinture Et Médecine
Neoyorquinos
Retos Empresariales En Un Nuevo Entorno
El Arte De Ser Abuelo
El Sendero Del Mago (Audiolibro)
Psicologia Del Desarrollo Y De La Educacion (Vol. Ii) (48202ud21a 01): Unidad Didactica
Star Wars: Las Guerras Clon Nº 4: Luz Y Oscuridad
El Gat Mima Juga
Entre Los Latidos De La Noche