L Aventura D Envellir (5ª Ed.) eBook

Elmonolitodigital.es L Aventura D Envellir (5ª Ed.) Image
DESCRIPCIÓN

Sovint la nostra societat desestima el valor de les persones grans, ignora la prudència, el seny i l'experiència adquirits amb els anys. S'equipara, erròniament, el pas del temps amb el deteriorament de les qualitats humanes més valuoses. Teresa Pàmies, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2001, qüestiona molts tòpics sobre l'envelliment, defugint tant la falsa idealització de la tercera edat com el fatalisme biològic, i desemmascara els falsos prejudicis amb què tractem els vells, convençuda que l'edat cronològica no sempre coincideix amb l'edat biològica, ni és la vellesa un pendent que baixi tothom a la mateixa velocitat. L'aventura d'envellir és individual, com l'estil de vida de cada persona, escollit en funció del gust, les necessitats, l'ambient de l'entorn i les amistats efímeres o estables. La vellesa no és una qüestió d'anys, però sí d'estat d'ànim. D'envellir, se n'aprèn, ens diu Teresa Pàmies, i desitja als lectors més joves que arribin a vells sense passar per la decrepitud.

El libro L Aventura D Envellir (5ª Ed.) en formato PDF. El libro L Aventura D Envellir (5ª Ed.) en formato MOBI. El libro L Aventura D Envellir (5ª Ed.) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Teresa Pamies. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Teresa Pamies
NOMBRE DEL ARCHIVO L Aventura D Envellir (5ª Ed.).pdf
ISBN 9788475969701
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,75 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Plagio de un aventura de D&D 5ª ed para promocionar un ...

Humor amarillo Tossa de mar! Actividad para grupos de despedidas de soltero y soltera, teambuilding, fiestas de cumpleaños y incentivos de empresas.

General Dungeons & Dragons 5ª Edición

jueves 20 sept 2018; 612 El mercado de la moda sostenible en nuestro país no ha dejado de crecer en estos últimos dos años y el País Vasco no ha estado ajeno a esta circunstancia, creando nuevas marcas de moda sostenible y llevando a cabo interesantes iniciativas relacionadas con este sector.
LIBROS RELACIONADOS
Yo, Eric El Rojo. El Vikingo Que Bogo Antes Que Nadie Hacia El Oeste En Busca De Un Nuevo Mundo
Els Estils Periodistics: Maneres Diverses De Veure I Construir La Realitat
La Hoja (N-047-b) (Set Laminas Nº 5 De Zoologia Y Botanica 35x24)
Ciencias Del Ambiente
Valls Baque
Visita Al Medico
Alas Al Viento
At Risk
Lucky Luke 14: Los Dalton Van A La Nieve
Miradas Luminosas
Poesía (1931-1991)
La Revolución Fascista
A Compas Dels Versos
Los Gestos Del Bebe: Como Hablar Con Tu Hijo Antes De Que El Sepa Hablar