American Nazi eBook

Elmonolitodigital.es American Nazi Image
DESCRIPCIÓN

American Nazi és la història dels crims protagonitzats pels nazis americans contra negres, jueus i socialistes, i de com els van combatre les autoritats aplicant les teories criminològiques de més èxit en cada moment. Presentada en un llenguatge planer lliure de tecnicismes innecessaris, el llibre ens submergeix en aspectes força desconeguts de la història americana més recent. Josep Maria Galiano ens mostra la difícil relació entre el nouvingut nazisme alemany i la forma de feixisme pròpiament nord-americana, el Ku Klux Klan. Com les autoritats dels Estats Units lluitaren primer contra aquest enemic estranger que volia establir-se a casa seva durant la Segona Guerra Mundial, però com acabada la guerra l'amnistiaren de forma encoberta per tal que fos un aliat contra Moscou. Aleshores el nazisme americà va promoure la seva internacionalització per lluitar contra el temut 'efecte dominó' de l'expansió soviètica i com aquest corrent arribà també a Catalunya, on s'ha vinculat al grup barceloní Cedade. American Nazis és una excel·lent síntesi del paper del nazisme i l'extrema dreta en la convulsa història americana postbèl·lica, des dels paranoics anys cinquanta, on es temia un imminent atac soviètic; les reivindicatives i difícils dècades dels anys seixanta i setanta; l'aparició en els vuitanta del moviment skinhead i la reinvenció protagonitzada pel nazisme, tornant als seus orígens més antijueus, des de la caiguda del mur de Berlín.

El libro American Nazi en formato PDF. El libro American Nazi en formato MOBI. El libro American Nazi en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Galiano Fernandez. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Josep Maria Galiano Fernandez
NOMBRE DEL ARCHIVO American Nazi.pdf
ISBN 9788415711445
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,46 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

American Nazis in the 1930s—The German American Bund

White supremacists protested a Holocaust Remembrance March in Arkansas on Sunday because -- as they made clear from their signs and their shouting -- they hate Jews. But that's not all.

American nazi :: Libelista

The American Nazis of the German American Bund, 1930s. Nearly 1,000 uniformed men wearing swastika arm bands and carrying Nazi banners parade past a reviewing stand in New Jersey on July 18, 1937. The New Jersey division of the German-American Bund opened its 100-acre Camp Nordland at Sussex Hills.
LIBROS RELACIONADOS
Fondues
Bm La Cosa Nº 3
La Cornucopia
Sparkman And Stephens: Giants Of Classic Yacht Design
Cuaderno Actividades Kairós 3
Slurp (Cd)
Gestion De Emociones En El Dia A Dia: Potenciemos Las Positivas Y Controlemos Las Negativas
La Girona Del Segle Xiii: L Embranzida De La Burgesia (1190 - 128 5)
Mil Cares Del Foc
Temario Practico. Cuerpo De Maestros. Audicion Y Lenguaje
Cartucho Videojuego Tele Computer Palson 9. Barcos Y Aviones. Sin Caja
Música 1. Curso
Matemàtiques 5 (Projecte Tram)
Diccionari Basic De La Llengua Catalana (Plastico)
Sistemas De Informacion Geografica