Els Debats Politics I Socials A La Premsa De Reus Durant El Sexenni Democratic (1868-1874) eBook

Elmonolitodigital.es Els Debats Politics I Socials A La Premsa De Reus Durant El Sexenni Democratic (1868-1874) Image
DESCRIPCIÓN

Joan Vernet Borràs hi repassa exhaustivament tota la premsa reusenca del període comprès entre la Revolució del 1868 i la restauració de la dinastia borbònica, el gener del 1875, per tal de recollir els debats polítics que s'hi van produir, incloent-hi els protagonistes i els temes que més preocupaven en diferents àmbits: ideològic, polític, econòmic... El llibre arrenca amb un ponderatiu pròleg de Josep M. Roig i Rosich.

Descubre el libro de Els Debats Politics I Socials A La Premsa De Reus Durant El Sexenni Democratic (1868-1874) con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Els Debats Politics I Socials A La Premsa De Reus Durant El Sexenni Democratic (1868-1874) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Debats Politics I Socials A La Premsa De Reus Durant El Sexenni Democratic (1868-1874) y otros libros de Joan Vernet I Borras.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Joan Vernet I Borras
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Debats Politics I Socials A La Premsa De Reus Durant El Sexenni Democratic (1868-1874).pdf
ISBN 9788494950827
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,25 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els Debats Polítics I Socials a La Premsa De Reus Durant ...

Durant molts segles, ... ELS DEBATS POLITICS I SOCIALS A LA PREMSA DE REUS DURANT EL SEXENNI DEMOCRATIC (1868-1874) JOAN VERNET I BORRAS. Joan Vernet Borras hi repassa exhaustivament tota la premsa reusenca del període comprès entre la Revolució del 1868 i la restauració de la dinastia borbò ...

Butlletí de la Societat Catalana d'Estudis Històrics. 2019 ...

El Sexenni revolucionari o democràtic (1868-1874) fou una etapa de govern progressista, després del regnat d'Isabel II, amb majoria de governs moderats.: Sexenni També Sexenni democràtic o Sexenni revolucionari.Període de la història de l'estat espanyol que comprèn des de la revolució de setembre de 1868, en què fou enderrocada Isabel II, fins a la restauració dels Borbons en la ...
LIBROS RELACIONADOS
El Asesino Temporal
Siglo Y Medio De Pintura Alicantina
Vivaldi, Antonio
Negocie Y Venda
Cocina Festiva (Chef Express)
Comentarios A La Ley De Arrendamientos Rústicos
El Ocio
Porsche
Un Angel Cerca De Ti
Original Photograph Of Charlie Chaplin In Conversation With The Cuban Poet Angel Augier.. Fotografía Original De Charlot / Charlie Chaplin Con El Poeta Cubano Angel Augier.
Entrenar El Cuerpo, Mejorar La Vida
La Corda De Vidre
Londres (Plano Guia: Sin Fronteras)
Cataluña Hoy
La Leyenda Del Señor De Giribaile
Izana,el Pajaro
Mondo Brutto Nº 35: Actualidad Bizarra Para Brutos Mecanicos (Pri Mavera 2006). Especial Reaccionario