Vapors eBook

Elmonolitodigital.es Vapors Image
DESCRIPCIÓN

A principi del segle XIX el món dels velers, que havia dominat els mars des de temps remots, va començar a desaparèixer, deplaçat per les noves màquines de vapor. Màquines que aconseguien propulsar els vaixells a molta més velocitat, primer amb rodes de pales, després amb hèlixs. Daquesta manera, els grans vaixells de vapor van ocupar els mars i van revolucionar la cultura de la navegació. Els ports de la Mediterrània també van canviar: molls i dàrsenes van créixer i el mar es va convertir en un espai universal de transport de persones i mercaderies.Aquest llibre mostra com eren i com funcionaven aquests vaixells i la història de les companyies navilieres que els van abanderar. Tot això il·lustrat amb lextensa col·lecció de models de vapors que conserva el Museu Marítim de Barcelona, i amb una rica documentació fotogràfica que ens ajuda a entendre la importància de la navegació a vapor al llarg de dos segles.BIOGRAFIA AUTORAntoni Sella Montserrat (Sitges, 1962). És antropòleg i periodista. Ha col·laborat en diaris i revistes -entre ells, «La Vanguardia», «El Periódico» i el setmanari «El Temps»- i ha treballat en gabinets de comunicació institucionals. És autor -sol o en col·laboració- de diversos llibres i publicacions de temàtica històrica «Els Falç de Mar», «Cinc mirades al Carnaval de Sitges», «Història de la Marina Catalana»-, biografies «Montserrat Mirabent. La meva gent»-, turisme i viatges «Les rutes del gust» i, en aquesta mateixa col·lecció, «Vapors». Ha assessorat diverses exposicions i projectes culturals relacionats amb la història i la recuperació de la memòria oral.

Descubre el libro de Vapors con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de Vapors en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vapors y otros libros de Martin Rodrigo.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Martin Rodrigo
NOMBRE DEL ARCHIVO Vapors.pdf
ISBN 9788488811981
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,96 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Vapor | Definition of Vapor by Merriam-Webster

Dear Vapors Family- Due to the outbreak of the Corona Virus affecting Arkansas, we have made the difficult decision to shut down our operation, effective Thursday, March 12th. In the next few weeks, we reevaluate the impact of the Virus and the safety of holding concerts with large groups until this crisis has passed.

Snoop Dogg - Vapors - YouTube

The Vapors are an English new wave and power pop band that initially existed between 1978 and 1981. They had a hit with the song "Turning Japanese", which reached No. 3 in the UK Singles Chart in 1980 and No. 36 in the US Billboard Hot 100 Career 1978-1982. Based in ...
LIBROS RELACIONADOS
La Investigacion Psicoanalitica Del Lenguaje
Asma (Vol. Ii): Clinica Y Terapeutica
Kenia Y Tanzania (Guias Fodor S 2003)
Te Daba Por Muerto
Maldito Amor
Atmabodha De Sri Sankaracharya
Summa Artis (T.33) Pintura Britanica (1500-1820)
Brisas Levantinas. Boletin Interno Del Colegio Sagrado Corazon. Hh. Maristas. Valencia. Año Vi. Febrero 1955. Nº 24
Frida Kahlo
Temario Vol.ii. Oposiciones Auxiliar De Enfermeria Para El Servic Io Navarro De Salud-osasunbidea
Relaciones De Pareja En Jovenes Y Embarazos No Deseados
Los Griegos: Una Gran Aventura
Madeira 2012 (City Pack)
Vocabulario Galego-castelán
Mulieres: Mirades Sobre La Dona A Grecia I A Roma
La Princesa Savia: Les Pintures De Santa Caterina A La Seu D Urge Ll