El Joc De L Angel (Ed. Signada Amb Cd) eBook

Elmonolitodigital.es El Joc De L Angel (Ed. Signada Amb Cd) Image
DESCRIPCIÓN

Ha passat un any des que vam veure el naixement d'una llegenda que fascina tot el món. És hora de celebrar-ho amb una nova edició. Editorial Planeta celebra el gran èxit del retrobament de Carlos Ruiz Zafón amb els lectors per mitjà d'una nova edició d'El Joc de l'Àngel. A punt de fer un any de la seva publicació, El Joc de l'Àngel no sols s'ha convertit en l'esdeveniment literari de l'any a Espanya, sinó també a països com Itàlia i Alemanya, en què, a més de liderar les vendes, ha rebut l'aclamació dels mitjans de comunicació més prestigiosos: "Fins i tot supera la meravellosa L'Ombra del Vent. Proclamo Ruiz Zafón el Dickens de Barcelona, el millor narrador del nostre temps." Corriere della Sera "Ruiz Zafón s'inscriu per mèrits propis en la tradició dels novel·listes que van saber arribar al gran públic i, al mateix temps, van crear obres d'una vigència perenne." Frankfurter Allgemeine "De la mateixa manera que el creador d'El Quixot va centrar-se en la novel·la cavalleresca per fer una cosa nova, Ruiz Zafón juga amb els gèneres populars del present." Deutschlandradio Kultur.

Descubre el libro de El Joc De L Angel (Ed. Signada Amb Cd) con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de El Joc De L Angel (Ed. Signada Amb Cd) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Joc De L Angel (Ed. Signada Amb Cd) y otros libros de Carlos Ruiz Zafon.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Carlos Ruiz Zafon
NOMBRE DEL ARCHIVO El Joc De L Angel (Ed. Signada Amb Cd).pdf
ISBN 9788497081931
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,61 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Pueblos indigenas pdf gratis

EL JOC DE L ANGEL (ED. SIGNADA AMB CD) de CARLOS RUIZ ZAFON. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Pueblos indigenas pdf gratis

EL JOC DE L'ÀNGEL, CARLOS RUIZ ZAFóN;JOSEP PèLFORT, $89.00. A la turbulenta Barcelona dels anys vint, un jove escriptor obsessionat amb un amor impossible rep l?ofer...
LIBROS RELACIONADOS
Els Tres Porquets
No Es Terrestre
Madame De Stael
La Gran Biblioteca De Les Tres Bessones: W. Amadeus Mozart (Inclu Ye Dvd)
Supere (Vol. 16): La Materia I Els Materials
Los Hemisferios
El Iva En Esquemas Y Resumenes
El Amor Al Nombre: Ensayo Sobre El Lirismo Y La Lirica Amorosa
Buenas Piezas
Grandes Civilizaciones. Grecia
Auxiliar De La Policía Local De La Comunidad Autónoma De Galicia. Temario Y Test
Hacienda Pública I. Teoría Del Presupuesto Y Gasto Público