Mossèn Albert Vives I Mir eBook

Elmonolitodigital.es Mossèn Albert Vives I Mir Image
DESCRIPCIÓN

Volem retre un merescut homenatge a una persona moltil·lustre del nostre Pirineu que, encara que fos d’un tarannàhumil i senzill, desenvolupà una gran tasca culturali demostrà sempre un gran amor per la seva llengua i laseva terra. Aquest llibre intenta perpetuar-ne la memòria.La seva labor cultural fou multidisciplinària. Aquí, però,després de presentar la persona, la seva trajectòria i activitatsen unes simples dades biogràfiques, i la valoracióglobal de la seva personalitat, en l’edició d’una entrevistaque li feren, ens centrarem només en dues de les sevesfacetes culturals més notables: el poeta i el músic...(Benigne Marquès)

El libro Mossèn Albert Vives I Mir en formato PDF. El libro Mossèn Albert Vives I Mir en formato MOBI. El libro Mossèn Albert Vives I Mir en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Benigne Marques Sala. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Benigne Marques Sala
NOMBRE DEL ARCHIVO Mossèn Albert Vives I Mir.pdf
ISBN 9788413031026
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,86 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

4t | Escola Mossèn Albert Vives

La figura de mossèn Albert Vives ha estat recordada aquest divendres a la tarda en la presentació del llibre 'Mn. Albert Vives i Mir, el poeta, el músic i una persona amant del seu país', que ha tingut lloc a la sala de la Immaculada de la Seu d'Urgell.

Record a la figura de mossèn Vives - Ara Andorra

Albert Vives i Mir, el poeta, el músic i una persona amant del seu país', Benigne Marquès; un dels col·laboradors de l'obra de Marquès, Manuel Pal, i el músic Joan Benavent, que ha tingut cura de la investigació i edició de les cançons populars recollides i harmonitzades per Vives.
LIBROS RELACIONADOS
Pintxos 2011 (Hondarribiko Ostalaritza)
En Italiano - Vita Di Cavour - Rosario Romeo
El Tiempo Prometido
El Secreto De Marcelino
Belleza Negra
Monet 2006: Flowers (Agenda De Luxe)
Consell De Guerra I Condemna A Mort De Lluis Compa: President De La Generalitat De Catalunya (Octubre De 1940)
Francia / Frankreich (Marco Polo)
Maestra De Pueblo, Con L De Novata
Verano En Moscú
Gran Atlas Practico Del Jardin
Del Infierno De Assen A La Gloria De Cheste
Pensamiento Español 1967