La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut eBook

Elmonolitodigital.es La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut Image
DESCRIPCIÓN

Mapa i Guia excursionista a escala 1/30.000 de la Tinença o Setena de Benifassà (Bel, el Bellestar, la Pobla de Benifassà, el Boixar, Coratxà i Castell de Cabres), i els pobles veïns de la Sénia (Montsià), Pena-Roja de Tastavins (Matarranya), Herbés, Herbesset i Vallibona (els Ports) i Rossell i les Cases del Riu (Baix Maestrat). Us mostrem una zona única, la transició entre el Sistema Ibèric i la Serralada Litoral Catalana, un paisatge feréstec i trencat cobert per una exuberant i variada vegetació, definida com una de les millors reserves de biodiversitat del continent europeu, amb l’aparició de la fageda més meridional d’Europa. La confluència de diverses figures de protecció: el Parc Natural de la Tinença de Benifassà a la part valenciana i el Parc Natural dels Ports i la Reserva de les Fagedes dels Ports a la banda catalana, amb la població més important de cabra salvatge (capra pyrenaica hispanica) del País Valencià. A la guia us afegim informació addicional sobre els aspectes del paisatge natural, el paisatge humà i alguns apunts històrics, així com els allotjaments i serveis que trobareu. A més a més una informació detallada sobre les zones d’escalada i barranquisme, els senders homologats, les rutes dels parcs naturals i rutes proposades. Un total de 67 itineraris excursionistes variats per poder sentir i conèixer aquestes contrades, que us permetran descobrir indrets corprenedors, un ampli patrimoni etnogràfic o majestuosos arbres monumentals, així com gaudir d’espectaculars panoràmiques.

Descubre el libro de La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut y otros libros de Vv.aa..

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut.pdf
ISBN 9788461299454
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,79 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Tinença de Benifassà La Vall del Cérvol La Fageda del ...

Tinença de Benifassà (Valencian pronunciation: [tiˈnɛnsa ðe benifaˈsa]) is a historical comarca of the Valencian Community, Spain.It is nowadays part of the Baix Maestrat, one of the present-day Comarques of the Valencian Community, even though commercial and human relationships have been stronger with Els Ports in the west, the Terres de l'Ebre in the northeast and the Matarranya in the ...

La Tinença de Benifassà La Vall del Cérvol La Fageda del ...

Ruta por el parque natural de la Tinença de Benifassà desde Fredes al Tossal d'en Cervera - Noviembre 2013. Twittear El Parque Natural de la Tinença de Benifassa está situado al norte de Castellón, en el macizo de los Puertos de Beceite, formado por calizas y dolomías del mesozoico.
LIBROS RELACIONADOS
Europa Guia Interactiva (Cd-rom)
Historia Y Futuro De La Cuestión Penal Juvenil
L Osset De Peluix I Els Altres Animals
Las Mejores Practicas: Soluciones Para Dar Un Servicio Excepciona L, Crecer, Reducir Costes Y Multiplicar Beneficios
Cuaderno De Matematicas 9
Se Alquila
La Unión Soviética En Guerra. Guerra Mundial Vista Por Los Rusos
Le Temps Des Aigles. La Vérité Sur La Bataille D'angleterre. Préface Clostermann.
Manual Per Al Seu Fill
Francone. La Mirada De Mussolini En La Guerra De España
Las Estaciones Poéticas De Octavio Paz
Un Barquero Muy Listo