La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut eBook

Elmonolitodigital.es La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut Image
DESCRIPCIÓN

Mapa i Guia excursionista a escala 1/30.000 de la Tinença o Setena de Benifassà (Bel, el Bellestar, la Pobla de Benifassà, el Boixar, Coratxà i Castell de Cabres), i els pobles veïns de la Sénia (Montsià), Pena-Roja de Tastavins (Matarranya), Herbés, Herbesset i Vallibona (els Ports) i Rossell i les Cases del Riu (Baix Maestrat). Us mostrem una zona única, la transició entre el Sistema Ibèric i la Serralada Litoral Catalana, un paisatge feréstec i trencat cobert per una exuberant i variada vegetació, definida com una de les millors reserves de biodiversitat del continent europeu, amb l’aparició de la fageda més meridional d’Europa. La confluència de diverses figures de protecció: el Parc Natural de la Tinença de Benifassà a la part valenciana i el Parc Natural dels Ports i la Reserva de les Fagedes dels Ports a la banda catalana, amb la població més important de cabra salvatge (capra pyrenaica hispanica) del País Valencià. A la guia us afegim informació addicional sobre els aspectes del paisatge natural, el paisatge humà i alguns apunts històrics, així com els allotjaments i serveis que trobareu. A més a més una informació detallada sobre les zones d’escalada i barranquisme, els senders homologats, les rutes dels parcs naturals i rutes proposades. Un total de 67 itineraris excursionistes variats per poder sentir i conèixer aquestes contrades, que us permetran descobrir indrets corprenedors, un ampli patrimoni etnogràfic o majestuosos arbres monumentals, així com gaudir d’espectaculars panoràmiques.

El libro La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut en formato PDF. El libro La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut en formato MOBI. El libro La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut.pdf
ISBN 9788461299454
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,63 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Ruta de los 7 Pueblos de la Tinença de Benifassà

La altura mínima la encuentran en el inicio de ruta Vall de Roures (481.05mts.) y la máxima en las laderas del Encanade (1.305,14mts.) antes de llegar al Mas Blanc. En total sumamos 83, 23 kilómetros realizados en cinco días, más los paseos por las recolecciones de plantas, y un desnivel acumulado de 3.158,09 metros. Etapas originales:

La Tinença De Benifassà La Vall Del Cérvol La Fageda Del ...

El Parque Natural de la Tinença fue declarado Parque Natural el año 2006. Tiene una extensión de 4,925 hectáreas, que abarca parte de las comarcas de els Ports y el Baix Maestrat, en término municipal de Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Rossell y Vallibona.
LIBROS RELACIONADOS
Best Of Singapore (Lonely Planet) (3rd Ed.)
La Catedral De Barcelona: Historia I Histories
Marcelo En El Mundo Real
Agenda Basic Z15 2d/p 2008 Finocam
¡Buenas Noches! Pocoyo
Oposiciones
Los Roosevelt De Hyde Park
Libro De Ajedrez. (Primero, Segundo, Tercero Y Cuarto).
Matematiques 3r-alabast
Nociones De Fonetica Y Fonologia Para La Practica Educativa
Esta Tarde Se Pone El Sol