La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut eBook

Elmonolitodigital.es La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut Image
DESCRIPCIÓN

Mapa i Guia excursionista a escala 1/30.000 de la Tinença o Setena de Benifassà (Bel, el Bellestar, la Pobla de Benifassà, el Boixar, Coratxà i Castell de Cabres), i els pobles veïns de la Sénia (Montsià), Pena-Roja de Tastavins (Matarranya), Herbés, Herbesset i Vallibona (els Ports) i Rossell i les Cases del Riu (Baix Maestrat). Us mostrem una zona única, la transició entre el Sistema Ibèric i la Serralada Litoral Catalana, un paisatge feréstec i trencat cobert per una exuberant i variada vegetació, definida com una de les millors reserves de biodiversitat del continent europeu, amb l’aparició de la fageda més meridional d’Europa. La confluència de diverses figures de protecció: el Parc Natural de la Tinença de Benifassà a la part valenciana i el Parc Natural dels Ports i la Reserva de les Fagedes dels Ports a la banda catalana, amb la població més important de cabra salvatge (capra pyrenaica hispanica) del País Valencià. A la guia us afegim informació addicional sobre els aspectes del paisatge natural, el paisatge humà i alguns apunts històrics, així com els allotjaments i serveis que trobareu. A més a més una informació detallada sobre les zones d’escalada i barranquisme, els senders homologats, les rutes dels parcs naturals i rutes proposades. Un total de 67 itineraris excursionistes variats per poder sentir i conèixer aquestes contrades, que us permetran descobrir indrets corprenedors, un ampli patrimoni etnogràfic o majestuosos arbres monumentals, així com gaudir d’espectaculars panoràmiques.

Descubre el libro de La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut con elmonolitodigital.es. Lea el PDF de La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut y otros libros de Vv.aa..

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO La Tinença De Benifassa. La Vall Del Cervol - La Fageda Del Retau Le - Les Roques Del Masmut.pdf
ISBN 9788461299454
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,62 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Per les Muntanyes de la Tinença de Benifassà - YouTube

La altura mínima la encuentran en el inicio de ruta Vall de Roures (481.05mts.) y la máxima en las laderas del Encanade (1.305,14mts.) antes de llegar al Mas Blanc. En total sumamos 83, 23 kilómetros realizados en cinco días, más los paseos por las recolecciones de plantas, y un desnivel acumulado de 3.158,09 metros. Etapas originales:

Librería Desnivel - La Tinença de Benifassà a pie y en BTT ...

El Parque Natural de la Tinença de Benifassà inicia el proyecto de "Pas a pas, descobrim el Parc Natural" para este 2013 con dos de sus rutas oficiales. Con la llegada de la primavera y después de las lluvias y nieve que han llenado el pantano de Ulldecona, el mes de abril es un mes ideal para disfrutar del Parque Natural.
LIBROS RELACIONADOS
Neogenesis Evangelion 18
Prácticas De Fundamentos De Economía De La Empresa
Roald Amundsen No Descubrió El Polo Norte
Los Nuevos Profesionales : El Surgimiento Del Network Marketing C Omo La Proxima Profesion De Relevancia
Curso De Cocina: Macarons
Pau Casals. Pròleg De Pau Casals.
Ensaladilla
Del 'Boom' Al 'Bang'
Las Correcciones
Mito Y Realidad
Starcraft. La Cruzada De Liberty
Fosiles (Guias De La Naturaleza)
La Lampara De Aladino (2ª Ed.)
Normativa 1 Ortografia
Monster Nº 19
1 De Cada 4 - Margarida Aritzeta Y Otros - En Catalan - La Marato
El Palau De La Musica Catalana: Simfonia D Un Segle
Don Quijote De La Mancha
Sobre El Don Apacible
Historia Antropologia Y Fuentes Orales Nº 31 (2004): Laberintos