La Veritat I Altres Comedies Curtes + Cd eBook

Elmonolitodigital.es La Veritat I Altres Comedies Curtes + Cd Image
DESCRIPCIÓN

La producció teatral d’Italo Svevo (1861-1928) ha conegut una difusió, a la mateixa Itàlia, encara més tardana, i molt més limitada, que la de la seva narrativa. Lliure de les ambigüitats amb què ens desorienta el narrador en primera persona de La coscienza di Zeno, l’humorisme relativista hi mostra més obertament les seves declinacions més àcides, ara en forma de saviesa desolada, ara de manipulació cínica. Sobretot en aquesta segona accepció, els efectes que hauria provocat un text com La veritat, si hagués circulat pels escenaris del tombant de segle encara dominats per la comèdia burgesa benpensant, haurien estat devastadors. En totes quatre peces que componen la nostra selecció, i en sintonia amb les novel·les de l’autor, els formalismes socials i les teories del positivisme s’esfondren no pas amb una finalitat regeneradora, sinó amb la sinceritat frívola de qui comparteix i vol deixar al descobert, en l’envitricollat territori de les relacions prematrimonials, matrimonials i extramatrimonials, les insuperables misèries de la condició humana. El pessimisme i el dolor es fan, però, menys explícits que en les novel-les, perquè la pràctica del diàleg, alhora que allunya l’autoanàlisi introspectiva, afavoreix l’habilitat en l’argumentació, la conversa brillant i aguda. Un ús, doncs, del llenguatge a mig camí de la racionalitat i la irracionalitat, però un ús social al capdavall, que comporta una adaptació a les convencions. Cauen els bons propòsits i els valors respectables; es mantenen la paraula i la ficció _la mentida dita i la farsa representada_, les quals, amb tota la càrrega de fruïció desdramatitzadora de què són portadores, acaben justificant-se per si mateixes. L’individu viu com un divertimento tant les mancances i les incerteses pròpies com les dels altres.

El libro La Veritat I Altres Comedies Curtes + Cd en formato PDF. El libro La Veritat I Altres Comedies Curtes + Cd en formato MOBI. El libro La Veritat I Altres Comedies Curtes + Cd en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Italo Svevo. Disfruta leyendo con el sitio web elmonolitodigital.es.

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Italo Svevo
NOMBRE DEL ARCHIVO La Veritat I Altres Comedies Curtes + Cd.pdf
ISBN 9788492839612
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,30 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

La veritat - SlideShare

Film interessante. Molto noto tra gli appassionati del western perché non rintracciabile da tempo. Ma la A&R, che da tanto l'impressione di farsi le recensioni da sola con nomi diversi, ne ha fatte troppe perché possiamo essere certi che il doppiaggio originale non è recuperabile.

Amazon.fr - La veritat i altres com?dies curtes - Italo ...

Découvrez tout l'univers The Divine Comedy à la fnac. En poursuivant votre navigation, vous acceptez la politique Cookies, le dépôt de cookies et technologies similaires tiers ou non ainsi que le croisement avec des données que vous nous avez fournies pour améliorer votre expérience, la diffusion des contenus et publicités personnalisés par notre enseigne ou par des partenaires au ...
LIBROS RELACIONADOS
La Mama De Julio Espera Un Bebe
Eugenia De Guzman Emperatriz De Los Franceses - Marquesvilla-urrutia - Laminas
Elige Tu Propia Aventura. Superorenador
Coup D Etat
Iderazgo Esencial. Mapas Del Mundo Para Marta
Una Especie De Vida
Teleida. Leyenda Del Siglo Xxv
Entrenamiento De Fuerza Con Pesas
Conozco La Granja
L'entrada Dels Carlins A Igualada (17 I 18 Juliol De 1873)
Maruja.com
Obras Completas - Tomo Ii
Un Dia Dedicat A... - 3 Anys. Ed. Infantil
Hasselblad: Masters Emotion Vol.2
Mi Vida En La Maleza De Los Fantasmas
Defectos Perfectos
Los Premios
Semefo 1990-1999
Els Quatre Porquets
Realidad De Mujer: La Tarea De Observar Desde La Perspectiva De G Enero