Musulmans I Catalunya eBook

Elmonolitodigital.es Musulmans I Catalunya Image
DESCRIPCIÓN

L'arribada d'immigrants a Catalunya ha comportat que ens haguem de plantejar quin model de societat i de relacions interètniques volem mantenir. Un aspecte clau i que cada vegada és més evident que no cal oblidar en l'estudi del procés d'integració és la creença religiosa. En aquest text s'analitza, una vegada revisada superficialment la bibliografia sobre aquesta temàtica, el procés seguit per les comunitats islàmiques a Catalunya. És així com, a més a més de descriure el nombre de mesquites i centres d'oració existents, s'aprofundeix en el procés de creació, els seus objectius, el paper que tenen en la recuperació i/o manteniment de la pràctica religiosa en un context teòricament laic...i els reptes de futur que els plantegen tant als musulmans com a la resta de la societat.

Cuida los árboles y descarga el libro de Musulmans I Catalunya en formato electrónico. En elmonolitodigital.es encontrará el libro de Musulmans I Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Musulmans I Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

INFORMACIÓN
AUTOR(A) Miquel Barcelo
NOMBRE DEL ARCHIVO Musulmans I Catalunya.pdf
ISBN 9788475966489
FECHA 1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,10 MB
DESCARGAR LEER EN LINEA

Conquista musulmana de la península ibérica - Wikipedia ...

En Cataluña hay más de medio millón de personas que proceden de países musulmanes. Según datos del Observatorio Andalusí de la UCIDE, la Unión de Comunidades Islámicas de España, del 2011 al 2015 el número de musulmanes en Cataluña habría crecido un 19,5%. Son 83.000 personas más que hace 4 años. Los datos, que se…

Reconquesta - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Catalunya fou important per la projecció cultural que van exercir alguns centres monacals, com ara Ripoll, que durant els segles X i XI, fou un dels centres culturals més importants de tot l'Occident. A la seva biblioteca es traduïren al llatí tractats musulmans de matemàtiques i d'astronomia.
LIBROS RELACIONADOS
Humberto Horacio Herminio Bobton-trent
Interaccion Social Y Desarrollo Del Lenguaje Y La Cognicion
El Hombre Que Perseguia Su Sombra (Serie Millennium 5)
El Bosque Azul
Sakura: La Caçadora De Cartes 1
Montes, Vientos...
Ese Músico Que Llevo Dentro. Tomos I Y Ii
Astronomia De Niños
La Memoria Del Granjero
Manual Practico De La Ardilla: Seleccion, Alojamiento, Alimentaci On, Salud, Cuidados, Aseo Y Crianza
El Usufructo De Empresa
La Ciudad Del Derribo
Vivencies D Una Xarnega Integrada I Altres Memories De L Africa